Beweegplezier vanaf 4!

De training Beweegplezier is door het N.I.S.B. ontwikkeld. Deze training ondersteunt en schoolt professionals en studenten die (willen gaan) werken met de doelgroep 4 tot 12 jarigen in het ontwikkelen en uitvoeren van uitdagend op leeftijd afgestemd spel- en beweegaanbod.Tijdens de training wordt er uitgebreid ingegaan op heel diverse spel- en beweegvormen.

Er is veel aandacht voor het opdoen van inspiratie om zelf beweegspelen te bedenken en om bestaande beweegactiviteiten aan te passen aan de groep. Hoe bied je een activiteit aan en waar let je op in de ruimte.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur verspreid over 10 weken.
Spelplezier, speluitleg, spelen met andersoortig materiaal, thematisch werken, buitenspelen, lijf aan lijfspelen, het organiseren van een ouderavond zijn maar een kleine greep uit het aanbod van deze training. Bij aanvang van de training ontvangt de deelnemer een opleidingsmap, waarin bovenstaande onderwerpen uitvoerig beschreven worden. Deze wordt tijdens de training constant aangevuld met nieuwe spelen en handvatten.

De training kan ook bij u op locatie worden verzorgd (in-company). De data en tijden worden in overleg met de opdrachtgever vastgesteld. De kosten voor de training op locatie zijn op basis van offerte.

Aan de training kunnen maximaal 12 pedagogische medewerkers deelnemen. Bij BASTA Trainingen is de training Beweegplezier vanaf 4! uitgebreid met een uitleg en een praktijkles e school module "kinderen met plezier in bewegen" tevens wordt gebruik gemaakt van de toolkit: "Kinderen met plezier in bewegen."

Menu Start BASTA Trainingen Beeldcoaching Interim_Project Management Kinderopvang Ouders Contact