BASTA Trainingen

Filosofie

(Op)groeien en ontwikkelen blijft een boeiend proces. Niet alleen kinderen groeien en ontwikkelen zich, iedereen is in ontwikkeling. Ook de organisatie. Zeker in de kinderopvang. Ik ken geen branche die de laatste jaren zo ontwikkeld is en ook de komende jaren nog in ontwikkeling zal blijven. Deze continue veranderingen vraagt om effectief communiceren.

Het opvoeden en begeleiden van kinderen heeft mij altijd enorm aangetrokken en ook het veranderingsproces dat ouders, leerkrachten en andere professionele opvoeders kunnen ondergaan. Ik ben er van overtuigd dat een effectieve communicatie van essentieel belang is. Effectief communiceren draagt bij aan een prettige samenwerking en aan de relatie onderling. Als de communicatie beter verloopt, zal ook de organisatie als geheel verbeteren.

BASTA trainingen kan ondersteuning bieden aan organisaties, ouders/verzorgers en beroepskrachten die zoeken naar het verbeteren en verdiepen van hun communicatievaardigheden. De belangrijke inspiratiebron voor BASTA trainingen is de Gordon©-methode. Dr. Thomas Gordon heeft een stijl van communiceren ontwikkeld die een hechte, warme gelijkwaardige relatie stimuleert.

Het gezicht van BASTAIk, Brigitte van Miltenburg, heb mijn werkzame leven doorgebracht in de kinderopvang. Na 17 jaar werkzaam geweest te zijn in loondienst, 6 jaar gecombineerd in loondienst als met BASTA Trainingen als zelfstandig ondernemer, heb ik in de zomer van 2010 de keuze gemaakt om enkel als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Binnen de kinderopvang ben ik werkzaam geweest in verschillende management functies zowel in het middenmanagement als in het hoger management. Daarnaast heb ik ook ervaring in het opstarten van nieuwe locaties en met alle voorbereidende werkzaamheden vóór en hét behalen van het HKZ certificering in de kinderopvang. Mijn vrije tijd breng ik graag door op de motor of met mijn kinderen, 2 zonen, Kenneth (november 1998) en Lars (maart 2003) en een dochter, Dagmar (juni 2006).

Menu Start BASTA Trainingen Beeldcoaching Interim_Project Management Kinderopvang Ouders Contact